Treceți la conținutul principal

Toyota Winglet - un altfel de SegwayIl tii la incarcat doar o ora, dar odata ce te-ai urcat pe el te duce pana la 10 km cu viteza ametitoare de 6 km/h. Este un nou vehicul creat de Toyota care functioneaza pe acelasi principiu ca celebrul Segway. Te apleci usor in fata si vehiculul pe doua roti porneste inainte. Ca sa cotesti, indoi genunchiul. Aici poti vedea un filmuletz cu minunatia asta, iar aici ai comunicatul de presa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back