Treceți la conținutul principal

Tastatura de aur pentru bloggerul anului


Kirameki Pure Gold Keyboard este una dintre cele mai mari idiotenii pe care le-am vazut in lumea gadgeturilor. Are tastele poleite cu aur 100% pur. Cel putin asa zic japonezii care produc dracia. Presupun ca ar merge totusi ca si trofeu la categoria bloggerul anului sau ceva de genu' asta, mai ales ca nici nu costa foarte mult: 360$.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back