Treceți la conținutul principal

Fotocamera simte cand bati din degete

Stylus 1050 SW de la Olimpus nu pateste nimic daca o scapi din mana de la un metru jumate inaltime. Nu carteste nici daca o scufunzi pana la 3 m sub apa. Altceva o face insa deosebita. Daca bati de doua ori cu degetul in carcasa isi schimba modul de fotografiere. Are 10,1 MP si doar 19,3 mm grosime.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back