Treceți la conținutul principal

6 fotocamere noi de la Fujifilm

FinePix F60fd (foto) este cea mai titrata dintre ultracompacte si vine cu rezolutie de 12 MP. Ar mai trebui amintit modelul S2000HD cu zoom optic de 15x si rezolutie de 10 MP. Celelalte 4, J100, J110W, J120 si J150W sunt mai slabute, entry-level. Oricum, daca te intereseaza vreuna dintre ele, le gasesti ca de obicei pe DPreview.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back