Treceți la conținutul principal

Vice - Unloved videoclip in Moviestorm

Created in Moviestorm


In trei zile de munca in softul Moviestorm am reusit sa fac acest clip pentru melodia Unloved. Stiu ca pistolul intra in banca, dar n-am avut ce face. Da, nu este nimic in pahar, dar astea sunt limitarile softului. Oricum, arata bine pentru o jucarie :)

Comentarii

ClementN a spus…
Imi place foarte mult. Felicitari!
Claudiu Andone a spus…
Multumesc frumos Clement. Am pornit un nou site Vice aici http://viceromania.webs.com. Este extrem de usor de customizat, dar in acelasi timp, destul de complex. Acolo gasesti mai multe melodii, poze si clipuri cu formatia.

Clipul de mai jos a fost facut de Lucinda McNary, o americanca din Ohio pasionata de Machinima cu multe filme la activ. I-a placut mult muzica noastra asa ca ne-a ajutat. Este un exemplu formidabil de colaborare online.

Tu nu prea mai ai timp de online, este adevarat? :) Numai bine!
ClementN a spus…
M-am inscris deja pe site-ul vice (la blog, de fapt :) )

Depinde ce insemna "online" ..
Daca e lumea virtuala, din pacate nu prea reusesc sa gasesc destul timp .. desi as vrea ..:)


Daca e vorba de internet in general ... stau exagerat de mult conectat ... dar asta mi-e profesia de cativa ani buni :) :)
Claudiu Andone a spus…
Eu acum m-am prins de www.clementnicolaescu.com :)
Frumos! Succes!

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

Inregistrare HD pe mobil

Kodak va prezenta la PMA 2008 un nou senzor de imagine pentru mobile, cu rezolutia de 5MP. Nimic deosebit aici. Sunt deja cateva mobile cu camera de 5MP pe piata, chiar si in Romania. Surpriza e alta. Cu senzorul asta in mobil vei putea filma la rezolutie de 720p la viteza de 30 de cadre pe secunda, adica mult mai bine si decat unele fotocamere dedicate, sau decat unele camcordere. Daca reusesc oamenii astia sa faca ceva si cu zoom-ul optic...

Calculeaza-ti cheltuielile online

iExpense este o aplicatie online cu care iti poti calcula cheltuielile, bugetul familiei etc. Este un fel de contabil personal foarte simplu de folosit. Ar putea exista doua efecte imediate daca o sa folosesti chestia asta. O sa te inspaimanti cand vei vedea cum faci sa termini salariul in mai putin de o saptamana si nu vei mai trece pe acolo sau vei calcula mult mai atent pe ce prostii dai banii si vei deveni mai chibzuit.