Treceți la conținutul principal

Incarca mobilul de la pix


One Battery Mobile Charger Pen costa 20$ si iti incarca bateria mobilului in cazuri de urgenta pentru 100 de minute. HUH? Poti face asta cu o amarata de baterie AA? Gadgetul vine in pachet cu 5 adaptoare pentru majoritatea mobilelor Nokia, Samsung si Sony Ericsson. Eu unul nu ma risc, dar daca isi cumpara cineva astept comentarii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back