Treceți la conținutul principal

Ce s-a intamplat in ultimele 2 saptamani

Nu, nu am abandonat blogul, ci am lenevit total timp de 2 saptamani. Azi am trecut in revista ce s-a intamplat in zilele cat am hibernat.

Niste monitoare noi si frumusele de la BenQ.

PlayStation Home a intrat in varianta beta, dar nu oricine poate pune mana pe el. In Europa, Sony va selecta cei mai activi utilizatori ai sistemului online si ii va ferici. Tu ai primit mail-ul?Kodak a lansat un camcorder ultracompact de buzunar pe nume Zi6 HD la pretul de 180$. Are un ecran de 2,4 inci, filmeaza la rezolutie HD, dar nu m-am prins exact ce mai face. M-am cam pierdut pe site-ul lor. OK, bine, nici n-am stat prea mult sa-mi bat capul cu treaba asta.
Canon a lansat in SUA un nou camcorder HD pe nume VIXIA HF11. Nu e o jucarie precum cea Kodak. Ai deja la dispozitie un test facut de Camcorder Info.
Cam asta a fost...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

Inregistrare HD pe mobil

Kodak va prezenta la PMA 2008 un nou senzor de imagine pentru mobile, cu rezolutia de 5MP. Nimic deosebit aici. Sunt deja cateva mobile cu camera de 5MP pe piata, chiar si in Romania. Surpriza e alta. Cu senzorul asta in mobil vei putea filma la rezolutie de 720p la viteza de 30 de cadre pe secunda, adica mult mai bine si decat unele fotocamere dedicate, sau decat unele camcordere. Daca reusesc oamenii astia sa faca ceva si cu zoom-ul optic...

Calculeaza-ti cheltuielile online

iExpense este o aplicatie online cu care iti poti calcula cheltuielile, bugetul familiei etc. Este un fel de contabil personal foarte simplu de folosit. Ar putea exista doua efecte imediate daca o sa folosesti chestia asta. O sa te inspaimanti cand vei vedea cum faci sa termini salariul in mai putin de o saptamana si nu vei mai trece pe acolo sau vei calcula mult mai atent pe ce prostii dai banii si vei deveni mai chibzuit.