Treceți la conținutul principal

Ce s-a intamplat in ultimele 2 saptamani

Nu, nu am abandonat blogul, ci am lenevit total timp de 2 saptamani. Azi am trecut in revista ce s-a intamplat in zilele cat am hibernat.

Niste monitoare noi si frumusele de la BenQ.

PlayStation Home a intrat in varianta beta, dar nu oricine poate pune mana pe el. In Europa, Sony va selecta cei mai activi utilizatori ai sistemului online si ii va ferici. Tu ai primit mail-ul?Kodak a lansat un camcorder ultracompact de buzunar pe nume Zi6 HD la pretul de 180$. Are un ecran de 2,4 inci, filmeaza la rezolutie HD, dar nu m-am prins exact ce mai face. M-am cam pierdut pe site-ul lor. OK, bine, nici n-am stat prea mult sa-mi bat capul cu treaba asta.
Canon a lansat in SUA un nou camcorder HD pe nume VIXIA HF11. Nu e o jucarie precum cea Kodak. Ai deja la dispozitie un test facut de Camcorder Info.
Cam asta a fost...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back