Treceți la conținutul principal

Motorola respira cu trei mobile noi cu brand ROKR: EM25, EM28 si EM30De sus in jos, va prezint EM25, EM28 si EM30, cele trei noi mobile cu care Motorola incearca sa acopere din pierderile suferite in ultima vreme. EM25 are design slide, EM28 este o scoica, iar EM30 candybar si toate trei sunt facute pentru muzica. N-am observat sa aiba ceva deosebit, dar daca ti-a placut designul, poate vrei sa citesti comunicatul de-a fir a par.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back