Treceți la conținutul principal

Nokia N79 - urat dar destept


Mie personal nu-mi place designul, dar trebuie sa recunosc ca N79 are destul de multe chestii inderesante in carcasa: GPS, Wi-Fi, o baterie care te lasa sa asculti muzica 24 de ore incontinuu si un card microSD cu capacitatea de 4GB in pachet. Cu camera de 5 megapixeli m-am obisnuit deja.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back