Treceți la conținutul principal

Nokia N85 - cica pentru entertainment

Personal, cred ca nu e foarte entertaining sa scot din buzunar 450 euro (pret recomandat de Nokia) pentru un mobil, fie el N85. Ce-i drept e foarte tare, cu ecran OLED de 2,6 inci, Wi-Fi, GPS, obiectiv Carl Zeiss la o camera de 5 MP si un card de 8 GB in pachet. Nebunie, dar nu, merci! De banii astia as putea cumpara o ditamai consola PS3 si mi-ar mai ramane si un rest de luat in seama.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back