Treceți la conținutul principal

Filmare cu OZN-ul


OK, barzaunele asta nu e chiar neidentificat. Se numeste Draganflyer X6 si atinge viteza de 50 km/h. Are 6 motorase si tot atatea elice. Are o autonomie de pana la 100 m de telecomanda pe care o tii tu la sol si vine cu o baterie electrica care produce pana la 450W. Faza tare este ca barzaunele vine la comanda cu un suport special de care sa prinzi camere foto sau video. Suportul are sisteme de stabilizare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back