Treceți la conținutul principal

Sony Ericsson T700 - mobil de mijlocEra sa-mi scape micutzul de T700 de la SE. E mobil 3,5G, cu camera de 3,2 MP si grosime de numai 1 mm. Ce mi-a atras in mod deosebit atentia este stabilirea geolocatiei in functie de celulele GSM din jur. Oare va merge si pe la noi scamatoria asta? Cica ajunge in iarna pe pietele selectate si va avea un pret de middle-end.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back