Treceți la conținutul principal

Vreau un joc pe gustul meu

Dupa ce m-am jucat un pic Spore m-am cam plictisit la faza de cucerire a universului. Pur si simplu mi-am pierdut interesul. Dar ieri ma mancau degetele dupa un joculetz nou, care sa-mi fie pe plac. Sunt o multime de jocuri pe piata, dar majoritatea vor sa-ti cucereasca toate resursele dintr-o data, vor 2 GB de memorie RAM, vor 10 GB de free space pe HDD si o placa video de minim 1000 de lei. Nu zic ca am o rabla, ar merge si la mine daca renunt la calitatea video maxima, dar nu sunt chiar atat de tentat de jocurile astea incat sa fac investitii sau sa le inghesui cu orice pret in PC. Am descoperit ca nu ma mai atrag shooter-ele, nici RPG-urile, iar de la Starcraft incoace nu-mi mai plac nici RTS-urile care au inceput MINUNAT cu vestitul Dune 2 (tras in poza de mai sus). Spore chiar m-a fascinat pentru ca este altceva. Inca mi-a ramas totusi pasiunea pentru Heroes, cel mai tare joc turn-based strategy. OK, dar in afara de el si Disciples II, n-a mai aparut nimic in gen. N-am inteles de ce. Probabil ca exista explicatii, dar nu ma intereseaza. Vreau un joc care sa ma captiveze, sa-mi ofere mereu surprize, sa evolueze, sa ma faca sa gandesc si sa-mi ia si ochii din cand in cand cu un pic de grafica isteata, dar care sa aiba un nivel selectabil de dificultate cu optiunea EASY, ca sa nu ma stresez pana termin o misiune/nivel/campanie. Oare chiar cer mult?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back