Treceți la conținutul principal

Nu trimite mailuri dupa ce te-ai intors de la party

In laboratoarele Google exista o noua aplicatie: Mail Goggles. Daca te intorci clatinandu-te de la o petrecere pe la 3 noaptea si vrei sa trimiti un mail razbunator sefului sau fostei iubite, Mail Goggles preia controlul. Cand dai send apar cateva exercitii de matematica cam greu de rezolvat intr-un timp limita daca simti ca toata camera se misca cu tine. Direct de pe blogul Google.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back