Treceți la conținutul principal

Video la purtator

Castile din imagine au fost create de Nikon! Da, gigantul foto a creat niste casti. Probabil te intrebi ce este chestia aia din fata. E un ecran video. De fapt, castile au un media player incorporat, conexiune Wi-Fi, acumulator, conector USB si memorie de 4GB si 8GB in functie de model. UP300x si UP300 au ecrane LCOS cu rezolutia de 640x480 de pixeli si 16.770.000 de culori! Imi plac foarte mult si probabil va veni o zi cand nu vei mai fi privit ca pe un ciudat daca vei iesi pe strada cu astfel de casti. Din pacate vor fi disponibile doar in Japonia. Acolo cyborgii sunt priviti ca pe ceva normal.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

La multi ani NASA!

NASA a implinit jumatate de secol si sarbatoreste momentul online. Pentru treaba asta au pregatit un site flash interactiv cu ajutorul caruia poti trece prin toata istoria si realizarile celebrei organizatii americane. Mi s-a parut interesant.

Vice - My love, my depression - back