Treceți la conținutul principal

Pietricica cu "aeroplane mode"


Azi dimineata am gasit pe birou un plic maricel cu o cutie pe care era desenat pestisorul de aur. Pe margine scrie MOTO U9. Sa-l fi primit pentru teste desi nu l-am cerut? Nope, in cutie se afla un CD cu poze de rezolutie si materiale media despre mobilul de la Motorola. Dar ciudat, nici un comunicat de presa cum ca l-au lansat in Romania sau vreo invitatie la evenimentul la care sa fie "dezvelit".
Anyway, dupa cum se vede si in poze, U9 e un mobil fashion care seamana foarte mult cu Motorola PEBL lansat acum vreo 2 ani. Bineinteles, noua "pietricica" este si mai bine "slefuita", cu ecran OLED extern si un LCD intern de 2 inci. Pe ecranul extern apar si butoane tactile de control multimedia. In rest, nu e cine stie ce. Camera de 2MP, 25MB memorie interna si slot pentru carduri microSD, conectare in retele EDGE si potop de formate audio compatibile. Bun. Sper sa fac rost rapid de pret si disponibilitate. Inca ceva. Este foarte micut: 90x48,6x16,4 mm.
P.S.: Chestia cu "aeroplane mode" n-am inventat-o eu. Asa scrie in tabelul cu specificatii tehnice.
Costa 180 de euro la distribuitorii Motorola.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

Inregistrare HD pe mobil

Kodak va prezenta la PMA 2008 un nou senzor de imagine pentru mobile, cu rezolutia de 5MP. Nimic deosebit aici. Sunt deja cateva mobile cu camera de 5MP pe piata, chiar si in Romania. Surpriza e alta. Cu senzorul asta in mobil vei putea filma la rezolutie de 720p la viteza de 30 de cadre pe secunda, adica mult mai bine si decat unele fotocamere dedicate, sau decat unele camcordere. Daca reusesc oamenii astia sa faca ceva si cu zoom-ul optic...

Calculeaza-ti cheltuielile online

iExpense este o aplicatie online cu care iti poti calcula cheltuielile, bugetul familiei etc. Este un fel de contabil personal foarte simplu de folosit. Ar putea exista doua efecte imediate daca o sa folosesti chestia asta. O sa te inspaimanti cand vei vedea cum faci sa termini salariul in mai putin de o saptamana si nu vei mai trece pe acolo sau vei calcula mult mai atent pe ce prostii dai banii si vei deveni mai chibzuit.