Treceți la conținutul principal

Panasonic - plasma de 150 de inci!


In stanga este TV-ul cu plasma de 103 inci, record precedent stabilit de Panasonic. In stanga este noul record, tot al Panasonic. Ecranul cel nou are diagonala de 150 de inci si a fost prezent la IFA, show-ul organizat in fiecare an la Berlin. Asta inseamna 3,81 m. Daca celalalt TV ar fi putut instra pe o usa normala, nu vad cum l-ai putea instala pe cel nou intr-o casa normala. Asteptam sa vedem ce mafi...afacerist rus il va cumpara si pe asta. TV-ul a fost creat manual. Productia, bineinteles, in serie limitata, va incepe abia anul viitor.

Comentarii

Anonim a spus…
Niste bani aruncati pe geam pt fabricarea acestor lucruri inutile....cand clima globala e in crestere,cand se topesc ghetarii si cand rechinul a ajuns sa mance ursi polari lor le trebuie un televizor cat casa .....vai s`amar !

Postări populare de pe acest blog

Microfon pentru carie

Bucatica aia mica de plastic din partea de jos este un microfon Bluetooth. Intra intr-un orificiu cu diametrul de 2,2 mm si 1,7 mm in adancime, adica INTR-O MASEA! Se numeste Bluetooth Microphone Dental Insert si a fost creat de niste chinezi. Cica va fi disponibil in curand. Acum trebuie sa rezolve si partea cu casca lipita ca un abtipild de interiorul pavilionului urechii. Din acel moment nu va dura mult pana vei fi internat intr-un ospiciu. Auzi voci, vorbesti singur...

Inregistrare HD pe mobil

Kodak va prezenta la PMA 2008 un nou senzor de imagine pentru mobile, cu rezolutia de 5MP. Nimic deosebit aici. Sunt deja cateva mobile cu camera de 5MP pe piata, chiar si in Romania. Surpriza e alta. Cu senzorul asta in mobil vei putea filma la rezolutie de 720p la viteza de 30 de cadre pe secunda, adica mult mai bine si decat unele fotocamere dedicate, sau decat unele camcordere. Daca reusesc oamenii astia sa faca ceva si cu zoom-ul optic...

Calculeaza-ti cheltuielile online

iExpense este o aplicatie online cu care iti poti calcula cheltuielile, bugetul familiei etc. Este un fel de contabil personal foarte simplu de folosit. Ar putea exista doua efecte imediate daca o sa folosesti chestia asta. O sa te inspaimanti cand vei vedea cum faci sa termini salariul in mai putin de o saptamana si nu vei mai trece pe acolo sau vei calcula mult mai atent pe ce prostii dai banii si vei deveni mai chibzuit.